Checkout.fi

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Jos maksat suoralla tilisiirrolla
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteestainfo@parketix.com, tai puhelimella numerosta  050-5115105. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.
Jos toimitusta ei ole otettu vastaan 14 päivän sisällä ilmoitetusta toimituspäivästä peltikauppa.com voi purkaa kaupan, palauttaa tavarat valmistajille ja vähentää kaikki tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti huolitsija huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan toimituksia ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa tavaran kunto ja mahdolliset vauriot pakkauksessa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus meille, niin sovimme jatkotoimeenpiteistä.

Kuluttajansuojalain etämyyntiä kosekvan palautusoikeuden rajoitukset

Kuluttaja voi lain nojalla paulauttaa tuotteen 14 päivän sisällä kun sitä ei ole otettu käyttöön eikä ole vaurioitunut. Kaupalla on oikeus pidättää kuljetuksista aiheutuneet kustannukset sekä toimituksesta että palauttamisesta. Parkettikauppa.com ei pidä varastoa Suomessa ja palautuneet tavarat palautataan valmistajille Keski-Eurooppaan. Tästä pidätämme myös kuljetuskustannukset.

Kuluttajan mittoihin tai muihin erikoistoiveisiin valmistettua tuotetta tai erikoispintakäsiteltyä tuotetta ei voi palauttaa. Erikoismosaiikkeja valmistetaan asiakkaan valintojen mukaan ainoastaan tilauksesta joten niitä ei voi palauttaa. Samaa koskee tammi- ja saarnilankkuja. Kuivattu raaka-aine on varastossa. Lankut sahataan leveydeltä asiakkaan valinnan mukaan ja pintaa ja reunoja käsitellään tilauskohtaisesti (harjattu pinta tai viisteitä).Valintojen mukaan valmistettua lankkua ei voi palauttaa.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@parketix.com,
- Puhelimella: Niklas Indola  050 511 5105